25x Grazia + Fanny pack van by LouLou voor maar €49,95

Eigenlijk is-ie alles ineen, de fanny pack van by LouLou! Of je ’m nou op je heupen draagt, als cross-body bag of als cl...

Lees ook

Eigenlijk is-ie alles ineen, de fanny pack van by LouLou! Of je ’m nou op je heupen draagt, als cross-body bag of als clutch, deze tas is het ideale accessoire om al je essentials in mee te nemen. En jij krijgt er eentje (t.w.v. €89,95) cadeau als je nu een abonnement neemt op Grazia. Voor 25x Grazia en de fanny pack van by LouLou betaal je maar €49,95 (i.p.v. €129,85) incl. verzendkosten. Hebben!

Ben je al abonnee of wil je nog meer tassen van by LouLou aan je arm? Met de actiecode 10%GRAZIA ontvang je 10% korting. Ga naar vanostassenenkoffers.nl/merken/by-loulou-571 en shop!

Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig t/m 15 oktober 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen. OP = OP.

Laatste nieuws

Zie ook