Rechtszaak voor Lil’ Kleine en Lange Frans

Ooit hadden ze een goede band, nu moeten Lil' Kleine en Lange Frans niets meer van elkaar weten. De ruzie is z...

Lees ook

Ooit hadden ze een goede band, nu moeten Lil’ Kleine en Lange Frans niets meer van elkaar weten. De ruzie is zelf zo erg uit de hand gelopen, dat er een rechtszaak aan zit te komen.

Geld

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, en Lange Frans hebben een lange geschiedenis samen. Lange Frans had Lil’ Kleine in zijn jongere jaren onder zijn hoede genomen en de jonge rapper zag hem als vaderfiguur. Nu doet Lil’ Kleine er juist alles aan om hem te ontlopen. Tijdens een optreden in Breda zou hij ruim een uur in de auto hebben gezeten omdat hij bang was Frans tegen het lijf te lopen die ook op het terrein was.

De ruzie zou gaan om geld, dat Frans nog van hem tegoed heeft. Lil’ Kleine is nu flink aan het cashen met de ene gouden plaat na de andere. Volgens Lange Frans en zijn ex Danielle heeft hij al zijn succes en zijn netwerk aan hen te danken en vergeet hij nu waar hij vandaan komt. Kleine zou zich niet gehouden hebben aan de afspraken die zijn gemaakt tussen hem, platenbaas TopNotch en Lange Frans.

Rechtszaak

Lange Frans snapt niet waarom Lil’ Kleine zo moeilijk doet en hem ontloopt. “Hij zegt bang voor mij te zijn. Daarom wil hij niet in één ruimte met me zijn. Maar hij heeft niet te vrezen. Het is een zakelijke kwestie, die zal in de rechtszaal worden uitgevochten”, laat Frans weten aan Story. Dan zullen ze dus toch weer oog in oog komen te staan. To be continued…

Lees ook: Boze Lil’ Kleine uitgelachen op Twitter

Bron: Story, Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook