Tim Douwsma deelt eerste liefdeskiekje

Onlangs werd bekend dat Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk officieel een setje zijn. De twee zijn tot over...

Lees ook

Onlangs werd bekend dat Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk officieel een setje zijn. De twee zijn tot over hun oren verliefd en dat mag iedereen nu weten. Tim deelde namelijk de allereerste foto samen.

Lief!

Het kersverse koppel is voor het eerst samen op vakantie. Er verschijnen op Instagram verschillende zonnige kiekjes, maar een foto van hen samen bleef uit. Tot nu. Op een zoete zwart wit selfie is te zien hoe Jessie haar liefje van achter omhelst. Zo snel als hij hem plaatste, verwijderde hij hem ook weer. Maar gelukkig had Shownieuws hem net op tijd te pakken. Bekijk snel het filmpje hieronder.

Officieel

In januari gingen de geruchten al dat Tim en Jessie een setje waren. Tijdens de Beau Monde Awards zouden ze het wel héél gezellig hebben gehad en zelfs hebben gezoend. “We hebben heel gezellig gekletst, maar iemand heeft gewoon iets verzonnen”, zei de blondine daarna, gevolgd door: “Het is een hartstikke lekker ding natuurlijk, dat weten we allemaal. Maar mijn relatie is net uit, dus ik blijf gewoon lekker op mezelf.”

Maar niets was minder waar. Jessie, Miss Nederland 2015, mag zich nu toch echt de vriendin van één van Nederlands meest begeerde mannen noemen. Volgens het management van zowel Tim als Jessie zijn de twee stapelverliefd en sinds twee maanden onafscheidelijk.

Zie ook: Tim Douwsma onherkenbaar

Laatste nieuws

Zie ook