Yolanthe en Xess Xava samen op het strand

Wesley Sneijder is zich druk aan het voorbereiden op de wedstrijd met Galatasaray, dus Yolanthe heeft genoeg moeder-zoon...

Lees ook

Wesley Sneijder is zich druk aan het voorbereiden op de wedstrijd met Galatasaray, dus Yolanthe heeft genoeg moeder-zoon tijd met Xess Xava. En dat zorgt voor mooie kiekjes…

Strand

Xess is alweer bij tien maanden oud, wat betekent dat de periode dat Yolanthe lekker met hem kan spelen is aangebroken. Op Instagram deelt de brunette een foto waarop te zien is dat ze genieten op het strand van Istanbul. Samen zitten ze in het water, Yolanthe in bikini en Xess in zwembroek, terwijl ze genieten van het mooie uitzicht. “Where life begins & love never ends..”, schrijft ze bij het kiekje. Zoet!

Bikini body

En die bikini-body van Yolanthe, tja, wat kunnen we daar nog over zeggen? De moeder deelt wel vaker foto’s van haar post-baby body en de baby-kilo’s zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Eerder vertelde ze aan Grazia: “Ik ben blij dat ik weer kan trainen, gek genoeg miste ik het echt. Mijn zwangerschapskilo’s ben ik al redelijk kwijt, het is nu meer een kwestie van strakker worden.”

Onlangs deelde Yolanthe een nooit eerder vertoonde intieme foto van haar en Xess vlak na de bevalling. Je ziet ‘em hier.

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook