De uitbundige beelden van de koninklijke familie in Rio gaan de hele wereld over

De koninklijke familie vermaakt zich opperbest tijdens de Olympische Spelen in Rio. De Oranjes steunen de Nederlandse at...

Lees ook

De koninklijke familie vermaakt zich opperbest tijdens de Olympische Spelen in Rio. De Oranjes steunen de Nederlandse atleten met veel gedrevenheid en schreeuwen de longen uit hun lijf voor #TeamNL. De buitenlandse journalisten kijken daardoor wel met enige jaloezie naar ons koningshuis.

Rio

Het informele en vooral uitbundige gedrag van Willem-Alexander en Máxima, valt ook de zuiderburen op. Het Belgische koningshuis maakte tevens hun opwachting in de Braziliaanse stad, maar ging haast geruisloos door de Spelen. “Koning Filip en koningin Mathilde zijn vier dagen in Rio gebleven, maar het was vooral koning Filip die op de tribune zat, zonder zijn vrouw en kinderen”, aldus royaltywatcher Wim Dehandschutter aan Shownieuws. Ook is koning Filip een stuk minder fanatiek dan onze eigen Wim-Lex, die lief en leed deelt met de sporters.

Medelevend

De openheid van het koningspaar zorgt ervoor dat windsurfer Dorian van Rijsselberg, na het behalen van zijn sensationele prestatie, wordt gefeliciteerd door Máxima. En dat ging er zo gezellig aan toe dat zij door de media werd aangezien als de vrouw van het Olympisch kampioen. “Ze laten zien dat ze ook mens zijn en om iemand geven”, aldus journalist Robert Jobson.

Lees ook: Zien: De look-alike van koningin Máxima

Beeld: ANP, Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook