5 Veelvoorkomende seksdromen én wat ze betekenen

Word jij wel eens wakker tijdens of na een naughty seksdroom en vraag je je dan af wat het te betekenen heeft? Popsugar&...

Lees ook

Word jij wel eens wakker tijdens of na een naughty seksdroom en vraag je je dan af wat het te betekenen heeft? Popsugar zocht het uit wat de meest voorkomende seksdromen zijn én de achterliggende betekenissen daarvan:

Dit betekent het als…

1. Je seks heb met je beste vriend(in)
Niet schrikken! Het betekent alleen maar dat jouw best friend eigenschappen heeft die jij erg bewondert.

2. Je seks hebt met een collega, die je eigenlijk helemáál niet mag
Dit duidt op pure jaloezie. Waarschijnlijk ben je (onbewust) jaloers op een (werkgerelateerde) skill die de collega in kwestie goed onder de knie heeft.

3. Je vreemdgaat
Dit zou erop wijzen dat je gebrek aan vertrouwen hebt. Maar tegen alle verwachtingen in, gaat dit niet om vertrouwen in de relatie, maar om vertrouwen in jezelf. Dat kan variëren tussen twijfelen of je nog aantrekkelijk genoeg bent, of dat je veel te veel aantrekt wat anderen vinden.

4. Je seks hebt met het andere geslacht dan waar je op valt
Dit zou betekenen dat je lekker in je vel zit en erg zelfverzekerd bent over je eigen lichaam, overtuigingen, normen en waarden. Dat is niet alles, het kan ook een reflectie van je avontuurlijke kant zijn.

5. Je seks hebt met Leonardo DiCaprio
Of Channing Tatum, of Johnny Depp in z’n Cry Baby-fase. Dit kan ofwel betekenen dat je gewoon wilt ervaren hoe het is om seks te hebben met een sexy celeb, óf dat je – net als celebs – ergens heel goed in bent en je hier nog meer uit kunt halen.

Lees ook: Seks-leugens die iedere vrouw haar partner vertelt

Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook