Vrouw pakt overspelige man op geniale wijze terug

Een scheiding kan geen pretje zijn. Zeker niet als de vrouw erachter komt dat haar man haar bedrogen heeft, maar hoe dez...

Lees ook

Een scheiding kan geen pretje zijn. Zeker niet als de vrouw erachter komt dat haar man haar bedrogen heeft, maar hoe deze vrouw met die woede omgaat? Dat is geniaal.

Karma

Omdat een scheiding ook niet gratis is, verkoopt de vrouw haar trouwjurk via Ebay en de advertentie die ze daarbij gemaakt heeft is hilarisch. Ten eerste omschrijft ze de conditie van de jurk als: “Goede staat, maar moet voor de bruiloft wel langs de stomerij om het bedrog er af te wassen.” In de omschrijving van de jurk zegt ze eerlijk dat ze haar bruidsjurk verkoopt, omdat ze voor de scheiding flink in de buidel moet tasten ook legt ze uit waarom er zo weinig foto’s van de jurk zijn. “Sorry dat er maar twee foto’s zijn, maar toen ik er achter kwam dat mijn man met een andere vrouw samenwoonde heb ik eigenlijk alles waar zijn verschrikkelijke gezicht opstond verwijderd en verbrand.” Oei, dat noemen we payback. Vervolgens sluit de vrouw af met: “Als je opzoek bent naar een trouwjurk vol met slechte herinneringen en kapot gemaakte dromen dan is dit de jurk waar je naar opzoek bent. Ik hoop dat deze jurk jou een stuk meer geluk brengt dan mij en zo niet? Dan kan je ‘m hier altijd nog verkopen. Wil je meer weten over de jurk of over de slet waar mij man er vandoor ging? Neem dan contact met me op.” Zo dat is duidelijke taal. Weg met die handel!

Lees ook: Dit is de populairste trouwjurk op Pinterest

Bron: HelloGiggles Beeld: Ebay, Istock

Laatste nieuws

Zie ook