De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Vrouw opgepakt voor cyberstalken Kris Jenner

De FBI heeft donderdag een vrouw opgepakt, die honderden expliciete mails en sms’jes stuurden naar en namens Kris Jenner. De verdachte hackte de iCloud en social media van de realityster. Ze wordt aangeklaagd voor dat misdrijf, maar ook voor het cyberstalken van Kris, enkele van haar familieleden en twee assistenten. Uit de politiedocumenten die TMZ in handen heeft, blijkt dat de vrouw claimde dat ze een sekstape had van Kris. De verdachte imiteerde Kris ook een keer om de politie te bellen met de boodschap dat één van haar familieleden op het punt stond zelfmoord te plegen.

Straatverbod voor stalker Kendall Jenner

De stalker die Kendall Jenner zondagavond stond op te wachten op haar eigen oprit bij haar woning in Hollywood Hills heeft een straatverbod opgelegd gekregen. Als Shavaughn McKenzie opnieuw in haar buurt komt, wordt hij opgepakt door de politie. Dit meldt TMZ. De entertainmentsite weet daaraan toe te voegen dat Kendall Jenner al lange tijd door Shavaughn wordt lastiggevallen. In politiedocumenten staat onder meer dat hij haar ook al eens tegen het lijf was gelopen toen ze nog in haar vorige woning in het westen van Los Angeles woonde. Ook achtervolgde hij haar eens met de auto. Kendall is heel erg geschrokken van het voorgeval en heeft nu 24/7 beveiligers ingehuurd.

Kim op het strand met North en Saint

Kim Kardashian showt haar nieuwe figuur nog maar eens, maar dit keer niet met een spannende selfie, maar tijdens een dagje naar strand met haar kinderen North en Saint. North ziet er uit als een echte mini-me van Kim de twee dragen namelijk een soortgelijk bikini, maar wat echt opvalt terwijl standkastelen aan het bouwen is, is haar lichaam, want ze is weer helemaal back inshape. Enne, wat groeit Saint als kool. Zie de kiekjes HIER!

Kourtney woedend op Chyna en Rob

Het leek allemala koek en ei tussen Chyna en de Kardashian zussen, maar niets is minder waar. Dat begon allemaal met Chyna die een emoji de wereld instuurde van zichzelf waar ze Kylie slaat. Hoewel Kylie hier niet echt op reageerde is grote zus Kourtney Kardashian woedend. Dat is te zien in een nieuwe teaser van KUWTK. Kourtney is niet alleen woedend op de verloofde van haar broer, maar ook op hem. Oei… Bekijk de teaser HIER!

Bron: ANP, Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook