Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Sophia Abraham van Snapchat verwijderd

Het Snapchat-account van de 7-jarige dochter van Farrah Abraham is geblokkeerd. Sophia vroeg ’s avonds laat door middel van filmpjes aan haar volgers of ze haar berichtjes wilden sturen. “Give me text, I’m coming for you”, zei ze tot ongenoegen van velen. “Ik heb een klacht ingediend toen Sophia vreemden smeekte om haar dingen te sturen. Ze is 7 jaar oud, Snapchat is voor 13+. Haar gedrag is zorgwekkend, zeker met alle pedofielen die haar volgen”, laat een onbekende vrouw weten. Farrah zag het probleem niet, maar Snapchat was het met de vrouw eens en verwijderde haar account.

Leonardo DiCaprio betrokken bij auto-ongeluk

Leonardo DiCaprio en zijn vriendin Nina Agdal raakten dit weekend in The Hamptons betrokken bij een ongeluk waarbij twee auto’s op elkaar botsten. Het is niet duidelijk wiens schuld het was, maar iedereen bleef ongedeerd. Uit voorzorg kwam er wel een ambulance langs, maar Leonardo verzekerde hen dat niemand gewond was.

Nieuwe tattoo voor David Beckham

David Beckham heeft al meer dan 40 tatoeages die zijn lichaam sieren. Hieronder vallen vier tattoo’s ter ere van zijn kinderen, het nummer 99 omdat hij in dat jaar trouwde en een vogeltje voor zijn vrouw Victoria Beckham. Daar is nu een portret van een paard bij gekomen. Victoria deelde het resultaat op Instagram.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook