Michella Kox is woedend

Realityster Michella Kox steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zo haalde ze eerder al uit naar Lil Klein...

Lees ook

Realityster Michella Kox steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zo haalde ze eerder al uit naar Lil Kleine en het ‘perfecte’ lichaamsbeeld van vrouwen in tijdschriften. Nu is ze weer woedend, deze keer op haar telefoonprovider. En dat maakt ze goed duidelijk.

Woedend

Op Facebook heeft Michella een bericht gepost waaruit duidelijk wordt dat ze woedender dan woedend is. Zo zegt ze dat haar telefoonprovider haar belazert en dat ze elke maand een bedrag rekenen voor het niet kunnen uitvoeren van de incasso. Maar volgens de realityster betaalt zij elke maand gewoon netjes op tijd haar rekeningen. “Ik kom er net achter door een betaling te doen dat ik gewoon 12 maanden 4.57 betaal omdat jullie niet kunnen afboeken. Zijn jullie gek geworden???? Ik betaal elke maand netjes mijn rekening en jullie willen op deze manier bij mensen geld aftroggelen???? Ik vind dit een grote schande en ga het er zeker niet bij laten zitten!”, schrijft ze in hoofdletters op de pagina van haar provider.

Vervolgens waarschuwt ze ook op haar eigen pagina haar vrienden: “Ze lichten je op zonder dat je het weet! Elke maand betaal ik netjes mijn rekening en ze hebben het lef om elke maand 4.57 af te pakken omdat ze niet kunnen afboeken of zoiets. Ik betaal op tijd. En nu kunnen zij hun zakken vullen! Vieze schoften.” Ai ai ai… Hoe zal dit aflopen?

Lees ook: Zó zag realityster Michella Kox er vroeger uit

Bron & Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook