Lil Kleine afgemaakt door Jett Rebel

Zanger Jett Rebel heeft alcohol en drugs volledig uit z’n leven gebannen en dat bevalt hem goed. Het ophemelen van de ve...

Lees ook

Zanger Jett Rebel heeft alcohol en drugs volledig uit z’n leven gebannen en dat bevalt hem goed. Het ophemelen van de verslavende goedjes, zoals rapper Lil’ Kleine doet, stoort hem dan ook enorm.

Geen respect

“Ik heb nul respect voor dingen als Drank & Drugs. No fucking way dat ik ooit samen zou werken met Lil’ Kleine, geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt”, aldus Jett in Veronica Magazine. “Het doet me pijn dat iemand zoals hij schaamteloos kan zingen over tieners die harddrugs doen.” Volgens de zanger, die zelf voor het eerst harddrugs op zijn achttiende probeerde, hoef je niet meer vreemd op te kijken van ‘een dertienjarige aan de pillen op een frisfeest’. “Een frisfeest – een feest voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar waar er geen alcohol wordt geschonken – waar Lil’ Kleine optreedt. Op die manier je geld verdienen, schaam je!”, aldus Jett.

Gelukkig

Jett blowde zelf iedere dag, maar is daar helemaal mee gestopt. Zijn nieuwe way of living werpt zijn vruchten af. “Stoppen met de drank en drugs heeft me nu al zo veel goeds gebracht. Ik ben niet opeens de meest gelukkige guy ter wereld, maar laat ik zeggen dat ik een aantal kamers in mijn hoofd heb kunnen openen die ik een tijd lang dichthield.”

Lees ook: Boze Lil Kleine uitgelachen

Bron: ANP, RTL, Veronica magazine, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook