Heleen van Royen gaat niet trouwen

Vrienden en familie hadden grote moeite met de relatie van Heleen van Royen en de 22 jaar jongere Bart Meeldijk. "Het le...

Lees ook

Vrienden en familie hadden grote moeite met de relatie van Heleen van Royen en de 22 jaar jongere Bart Meeldijk. “Het leeftijdsverschil van viel natuurlijk niet goed. Mijn ex Ton had het er moeilijk mee. En de kinderen vonden het idioot. Ik vond dat wel gek op dat moment, dat niemand dat net als ik leuk vond”, vertelde Heleen tijdens Linda’s Zomerweek.

Boos

“Onze relatie begon voor de lol. Bart was niet zo slim geweest om het alvast aan zijn ouders te vertellen. Die hoorden het via de buren. Ja, iedereen was wel boos op ons”, aldus Heleen. De relatie houdt nog steeds stand en de schrijfster noemt Bart haar verloofde. “Ja, hij heeft me ten huwelijk gevraagd. Daarmee wilde hij aangeven hoe serieus het voor hem is. Niet dat we écht gaan trouwen, het is meer symbolisch. Als ik zestig ben, is Bart 39. De kans is groot dat we dan niet meer samen zijn, omdat we een houdbaarheidsdatum hebben. Hij gaat misschien verder, dat zie ik dan wel weer.”

Lees ook: Heleen van Royen laat liefdestattoo zetten

Bron: Linda’s Zomerweek, RTL

Laatste nieuws

Zie ook