Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ariana Grande is verliefd

Ariana Grande lijkt weer een nieuwe liefde te hebben. De zangeres werd zondag in een sushibar zoenend gespot met rapper Mac Miller. TMZ heeft dinsdag foto’s van de twee online gezet. Ariana en Mac konden volgens ooggetuigen niet van elkaar afblijven. Onder het eten werden voortdurend kusjes uitgedeeld en lag Ariana zelfs een tijdje bij de rapper op schoot. In juli werd bekend dat Ariana’s vorige relatie met achtergronddanser Ricky Alvarez was gestrand.

Bekijk de beelden van Ariana en Mac HIER!

Jennifer Lawrence bestbetaalde actrice

Jennifer Lawrence is opnieuw de bestbetaalde actrice ter wereld. Dat heeft Forbes berekend. De Hunger Games-ster wist afgelopen jaar een kleine 41 miljoen euro bij te schrijven op haar bankrekening. Ze blijft Melissa McCarthy ermee voor, zij verdiende net geen 30 miljoen euro.

Bella Thorne geeft toe dat ze biseksueel is

Bella Thorne heeft dinsdag op Twitter toegegeven dat ze biseksueel is. “Ja”, antwoordde ze op de vraag van een fan of ze biseksueel is. Meteen na haar openhartige antwoord twitterde fans en volgers steunbetuigingen aan de 18-jarige actrice. Een andere vrouwelijke fan vroeg Bella of ze kans maakte op een date waarop Bella zei: “Waarom zou je geen kans maken?”.

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook