Deze Boer Zoekt Vrouw-ster doet ook mee aan Expeditie Robinson

Wanneer twee van de best bekeken televisieprogramma's gaan samenwerken, moet het wel een goed programma zijn. Dit gebeur...

Lees ook

Wanneer twee van de best bekeken televisieprogramma’s gaan samenwerken, moet het wel een goed programma zijn. Dit gebeurde eerder al toen er bekend werd gemaakt dat er meerdere Goede Tijden Slechte Tijden-sterren mee doen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson en nu is er ook een Boer Zoekt Vrouw-ster aan het lijstje van toekomstige eilandbewoners toegevoegd.

Op naar een tropisch eiland

Zo is het bekend geworden dat boerin Bertie ook mee doet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zij zal dus het Nederlandse platte land en haar geliefde Esther achterlaten en afreizen naar een tropisch eiland. De andere Expeditie-leden die tot nu toe bekend zijn gemaakt zijn: rapper Dio, Koos van Plateringen van Shownieuws, wereldkampioen kitesurfen Jalou Langeree en voormalig wielrenner Thomas Dekker. Andere kandidaten zijn actrice Elle van Rijn, model Chloe Leenheer, vlogger Anna Nooshin, presentator Lex Uiting en Miss Nederland Jessie Jazz Vuijks, ex GTST-ster Bartho Braat en actrice Gaby Blaaser. We can’t wait!

Lees ook: De reden van de breuk tussen boerin Bertie en Esther

Bron: RTL Boulevard Beeld: BZV

Laatste nieuws

Zie ook