12x Grazia + fringe jacket van Lofty Manner

Wil je iets anders dan een bomberjasje? Met dit te gekke fringe jacket van Lofty Manner ga je net zo stylish de deur uit...

Lees ook

Wil je iets anders dan een bomberjasje? Met dit te gekke fringe jacket van Lofty Manner ga je net zo stylish de deur uit. Je kunt kiezen voor zwart, bruin of groen en krijgt ‘m cadeau als je nu een abonnement neemt op Grazia. Ga naar grazia.nl/abonneren en meld je snel aan!

Nog meer shoppen? Ga naar loftymanner.com en bekijk de hele collectie. Ben je al abonnee of wil je nog meer items van Lofty Manner in je garderobe? Met de actiecode Loftygrazia ontvang je 10% korting. Ga naar loftymanner.com en shop!

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen. OP=OP.

Laatste nieuws

Zie ook