Ophef over zoon Charlize Theron in prinsessenjurk

Actrice Charlize Theron houdt haar twee kinderen, zoon Jackson (4) en dochter August (2), zo veel mogelijk uit de spotli...

Lees ook

Actrice Charlize Theron houdt haar twee kinderen, zoon Jackson (4) en dochter August (2), zo veel mogelijk uit de spotlights. De actrice is afgelopen weekend toch op de gevoelige plaat vastgelegd, maar niet iedereen is te spreken over de foto’s.

Kindermishandeling?

Charlize, haar moeder Gerda en de kids waren aan de wandel in West Hollywood. Charlize’s zoon Jackson was voor de gelegenheid gehuld in een prinsessenjurk en had een pet met een lange blonde staart à la Frozens Elsa op. De foto’s gingen als een lopend vuurtje op social media en maakte de tongen flink los.

What the… Dit is echt fucked up”, “Ik word hier zo boos om”, “Hebben winkels geen jongens- en meisjesafdelingen meer?!” en “Charlize is maar een vreemd mens. Ben benieuwd hoe het er achter gesloten deuren aan toe gaat” en “Het is niet oké. Dit is kindermishandeling”, klinkt het in de reacties. Maar in de zee van boze reacties zijn er ook enkele positieve reacties te lezen.

‘Het is 2016’

“Misschien koos hij zelf de outfit uit. Het is 2016!”, “Ik betwijfel dat Charlize zijn outfit heeft uitgekozen. Ik denk dat hij mag dragen wat hij wil”, “Ik zie het probleem er niet van in.” Benieuwd naar Jacksons outfit? Bekijk ‘m hieronder. Charlize is niet de enige celeb die haar zoon in een jurk laat rondlopen. Zangeres Adele baarde ook opzien toen ze haar zoon een prinsessenjurk aantrok in Disneyland. Daar lees je HIER alles over.

Tijdens Halloween werd Jackson ook in een prinsessenjurk gefotografeerd

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook