Wat is er met Big Brothers Bart gebeurd?

Het is alweer even geleden: Bart Spring in 't Veld won in 1999 op zijn 23e de serie Big Brother. Maar wat is er daarna m...

Lees ook

Het is alweer even geleden: Bart Spring in ’t Veld won in 1999 op zijn 23e de serie Big Brother. Maar wat is er daarna met hem gebeurd?

Verkeerd aangepakt

De inmiddels 39-jarige mocht maar liefst 113.000 euro op zijn bankrekening bijschrijven en ging met John de Mol aan de slag. Zijn toekomst zag er rooskleurig uit. Maar het liep anders… “Ik had miljonair kunnen zijn als ik als een soort Jan Smit overal liedjes was gaan zingen terwijl ik niet kan zingen. Ik heb het misschien verkeerd aangepakt”, laat hij weten aan Privé.

Verlies

Het is niet dat hij niet wilde slagen in de tv-wereld. Hij heeft het geprobeerd, maar het is er gewoon niet van gekomen. Na Big Brother leerde hij van Willem Oltemans hoe het er in het vak aan toe ging. Daarna werd hij presentator bij RTV Utrecht. Hij werd daarna hoofdredacteur bij S1ingle Magazine en bedacht het programma De Bunker. Maar daarna was het over met de pret. Vandaag de dag is hij DHL koerier, heel wat anders dan het leven dat hij zich toen had voorgesteld, weet Privé. Ook het huis wat hij van het Big Brother geld kocht en waar hij samen met een vriend woonde, heeft hij moeten verkopen. “Met verlies! Toen mijn goede vriend een relatie kreeg en vertrok, kon ik de hypotheek niet meer in mijn eentje betalen.”

Betere tijden

“En toch zit ik er alweer stukken beter bij dan een paar jaar geleden. Hiervoor woonde ik namelijk alleen maar antikraak. Veel heb ik ook niet nodig. Een computer, vishengel en paar goede schoenen.” Hij vindt het zelfs best fijn om niet meer beroemd te zijn, want herkend worden vond hij maar niks. “Ik zat thuis met de gordijnen dicht en kreeg serieuze paniekaanvallen.”

Niet alleen zijn leven ziet er heel anders uit, in 17 jaar is ook zijn uiterlijk veel veranderd. Het 23-jarige broekie is nu een man van bijna 40. Van zijn toen blonde coupe is dan ook niks meer over. Bekijk de foto hier.

Bron: Privé

Laatste nieuws

Zie ook