Familieruzie Yolanthe gaat door

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca stonden twee maanden geleden al tegenover elkaar in de rechtszaal. De zussen...

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca stonden twee maanden geleden al tegenover elkaar in de rechtszaal. De zussen hebben al twee jaar lang ruzie over de erfenis van hun vader, Xavier Cabau die in 2007 overleed.

Regeling

Xavier liet zijn kinderen onder meer vastgoed op Ibiza na. Rebecca zou daar nu een groter deel van willen hebben dan in eerste instantie was afgesproken. Hoewel Yolanthe en Wesley een regeling hadden getroffen met Rebecca, moest er alsnog een rechter aan te pas komen. Dit omdat Rebecca het koppel nog steeds dwarsligt, volgens Shownieuws. Deze maand hebben Wesley en Yolanthe de zaak opnieuw voor laten komen en om een volmacht gevraagd. Op die manier zouden ze zonder de medewerking van haar zus het huis op hun naam laten zetten, zo laat Shownieuws weten.

Afstand

De rechter heeft deze woensdag besloten dat Rebecca afstand moet nemen van haar deel. Alle broers en zussen hadden, op Rebecca na, de papieren getekend dat het pand op naam van de actrice en de voetballer zou komen te staan.

Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook