Déze Teen Mom-ster is weer in verwachting

Al lange tijd gingen de geruchten dat Jenelle Evans zwanger is. Het ene moment werd ze gespot met een behoorlijk buikje&...

Lees ook

Al lange tijd gingen de geruchten dat Jenelle Evans zwanger is. Het ene moment werd ze gespot met een behoorlijk buikje en het andere moment bewees ze zelf het tegendeel. Maar toen er een politierapport opdook, was er geen ontkennen meer aan.

Bewijs

Begin juli waren de Teen Mom-ster en haar vriend David Eason betrokken bij een auto-ongeluk. Het duurde niet lang of het politierapport was in handen van entertainmentwebsite Radar Online. Opvallend was dat er heel duidelijk in stond beschreven dat de vrouw in de auto, Jenelle dus, liet weten dat ze minimaal al tien weken zwanger is. De realityster ging destijds in op de geruchten. “Ik begrijp niet wat er ’teleurstellend’ of ’treurig’ is. Waarom vragen jullie niet of het goed met me gaat na het auto-ongeluk? Waarom is er geen bezorgdheid over mijn gezondheid”, schrijft zeop Facebook. “Ik wil privacy. Ik walg van jullie. Het draait vandaag de dag allemaal om roddels.”

Babygirl

Nu is het hoge woord er dan toch uit. Jenelle is zwanger van haar derde spruit, een meisje. “Tijd om de wereld kennis te laten maken met onze kleine meid, Ensley Jolie Eason. We mogen haar op 28 januari verwelkomen en we zijn ontzettend gelukkig”, schrijft ze bij een prachtige foto waarop zij met haar vriend, David Eason, te zien is. Ook David is over the moon. “Het is een meisje! Ik ben zo gelukkig, dat ik een traantje moet wegpinken. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.” Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Deze Teen Mom-ster gaat trouwen

Beeld: Instgram, Teen Mom

Laatste nieuws

Zie ook