Exclusief! De eerste beelden van de Zalando AW16 campagne

Het zonnetje schijnt buiten, maar de modemeisjes zijn al druk bezig hun najaarsgarderobe te vullen. Langzaam maar zeker...

Lees ook

Het zonnetje schijnt buiten, maar de modemeisjes zijn al druk bezig hun najaarsgarderobe te vullen. Langzaam maar zeker vullen de winkels zich weer met herfst en winter items; ook Zalando heeft weer een collectie to die for. De nieuwe AW16 campagne ‘This is NOW’ wordt volgende week gelanceerd, maar wij mogen je alvast een sneak peek geven van de must-have collectie.

Extravagantie

De nieuwe ‘This is NOW’ collectie laat zien wat we komend seizoen kunnen verwachten. It-girls Veronika Heilbrunner, Saskia de Brauw, Elisa Sednaoui Dellal en Josephine de la Baume schitteren met hun unieke stijlen in de campagne en nemen je mee naar de urban streets van Berlijn, waar de meest fashionable vrouwen zich bevinden.

Alle trends du moment komen voorbij, waaronder één grote: extravagantie. De elegante opulence trend neemt binnenkort de straten over. Denk aan flamboyante patronen, geborduurde details en luxueuze laagjes. Ook over-the-top accessoires mogen niet ontbreken.

Zalando daagt iedereen uit om te durven spelen met stijl. Mix printjes, texturen en stoffen met elkaar om jouw eigen unieke look te ontdekken.

Beeld: Zalando

@gallery(1012715)

Laatste nieuws

Zie ook