Rosie Huntington-Whiteley showt nieuwe UGG® Boots in najaarscampagne

Zomer? It-girls en modemerken zijn met hun fashion-mind al lang bij de herfst. UGG® heeft de eerste beelden gelanceerd v...

Lees ook

Zomer? It-girls en modemerken zijn met hun fashion-mind al lang bij de herfst. UGG® heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe campagne met hun global brand ambassador, actrice én supermodel Rosie Huntington-Whiteley als gezicht. We like!

New new new

“De najaarscampagne laat zien dat UGG® meer is dan alleen de Classic Boot”, laat het merk weten. Dit bewijzen ze met vijf nieuwe boots, geïnspireerd op de Original Classic UGG: New Classic, Classic Street, Classic Luxe, Classic Cuff en Classic Slim.

Door middel van vijf video’s, die één voor één gelanceerd zullen worden, viert UGG® hun iconische stijl, maar ook dat er voor iedereen en iedere stijl een passend paar boots is. Of je nu een basic stijl hebt, van preppy houdt, of een stoere rock chick bent.

Voor iedere stijl

Rosie laat in de campagne zien hoe je de nieuwe UGG boots met verschillende stijlen kunt combineren dit najaar. Zo is de New Classic met zijn water resistant laagje perfect voor het Nederlandse weer, is de Classic Cuff met werkelijk iedere stijl te combineren, is de Classic Slim met zijn dikkere zool en verfijnde silhouette geschikt voor zowel een werkdag als avondje uit, is de Classis Street perfect voor een alledaagse dag en is de Classic Luxe zoals de naam al zegt de must-have voor dames die van ultieme luxe houden.

Laatste nieuws

Zie ook