Zien: Bruidsfoto’s van plussize bruid gaan viral

Blogger en columniste Callie Torpe uit Londen is het gezicht achter de blog 'From the corners of the curve'. Ze is...

Lees ook

Blogger en columniste Callie Torpe uit Londen is het gezicht achter de blog ‘From the corners of the curve’. Ze is de blog gestart, omdat ze een plek nodig had die body shame free was. Ze is ervan overtuigd dat vrouwen in alle vormen, kleuren en maten gewoon de kleding moeten dragen die ze willen dragen.

Viral

De blogster ging in een klap viral na haar Instagrampost over haar bruiloft. Callie stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar lief Dan Hetherington. Ze deelde een foto van haar trouwdag en ze had ook nog enkele words of wisdom voor haar volgers en alle toekomstige bruiden. “Ik had nooit gedacht dat ik een jurk als deze zou kunnen dragen. Ik dacht altijd dat ik pas kon trouwen als ik slank was”, schreef ze. “Er waren tijden dat ik twijfelde aan mezelf; ik dacht dat ik te onzeker zou zijn om zoiets te kunnen dragen.”

Happy end

“Maar wanneer je ouder wordt en jezelf omringt met de juiste mensen realiseer je je dat het mensen die van je houden niet uitmaakt hoe je eruitziet. Dan heeft mij in verschillende stadia gezien, maar de manier waarop hij naar me keek toen ik naar hem toeliep… Hij barstte in huilen uit. Het was magisch”, aldus Callie. “Je moet jezelf niet willen veranderen. Je partner houdt van je om wie je bent. Niet alleen om hoe je eruitziet. Je verdient het om gelukkig te zijn, ongeacht je formaat. Een happy end is voor iedereen.” Haar fans spraken vol lof over de foto. “Bedankt hiervoor, dit moest ik echt even lezen”, “Je bijschrift gaf me hoop” en “Ik heb dit meerdere keren gelezen met tranen in mijn ogen”, is slechts een greep uit de reacties. Bekijk de foto’s hieronder.

Laatste nieuws

Zie ook