De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Blac Chyna aapt Kim Kardashian na

Blac Chyna vond het tijd voor een verandering en besloot haar haar eens een flinke make-over te geven. Maar toen ze het resultaat showde via Instagram, zag het er verdacht bekend uit. De grote liefde van Rob Kardashian ging namelijk voor exact hetzelfde kapsel als haar schoonzus Kim Kardashian. Je ziet het hieronder:

Kendall Jenner showt tepelpiercings

Kendall Jenner was afgelopen week te gast in de show van Jimmy Kimmel en heeft met haar aanwezigheid flink wat tongen losgemaakt. De outfit die het model droeg liet namelijk erg weinig aan de verbeelding over en daardoor waren zelfs haar tepelpiercings zichtbaar. Iets waar op Twitter volop over gesproken werd.

North West treedt in voetsporen van moeder Kim

North begint steeds meer op haar moeder te lijken. Zo deelde Kim afgelopen woensdag een filmpje via Snapchat, die haar 3-jarige dochtertje van zichzelf had gemaakt. Op de beelden is te zien dat het klein meisje een van de filters van de app gebruikt en kus-geluidjes maakt. Zou ze mama’s naam als selfiequeen binnenkort al overnemen?

Bron: Daily Mail, HollywoodLife, Beeld: Daily Mail, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook