Zo ziet de tweeling van Julia Roberts er nu uit

De tweeling van Julia Roberts kwam in november 2004 ter wereld, maar is daarna jarenlang goed uit de spotlights gehouden...

Lees ook

De tweeling van Julia Roberts kwam in november 2004 ter wereld, maar is daarna jarenlang goed uit de spotlights gehouden. Toch werden ze begin dit jaar op de gevoelige plaat vastgelegd. En wat zijn ze groot!

Zeldzame verschijning

Hoe Julia en haar man Danny Moder het voor elkaar krijgen weet niemand, maar de inmiddels 11 jarige Phinnaeus en Hazel worden bijna nooit gezien. Net als hun jongere broertje Henry. Worden ze wel gespot, dan worden de gezichten van de kinderen altijd afgeschermd door de media. Op een enkele keer na dan, want in februari maakte de 47-jarige actrice een zeldzame verschijning in het openbaar met haar kroost.

Disneyland

Ze brachten de dag door in Disneyland en werden gekiekt door fotografen tijdens een wild ritje in de achtbaan. Eén ding is zeker: het zijn geen kleine kinderen meer. Phinnaeus zit achterin en Hazel (wit shirt met blauwe mouwen) gilt het uit met twee vriendinnen. Henry zit naast zijn moeder in de kar. De foto’s zie je hier en hier.

De laatste keer dat er een foto opdook van de hele familie samen is alweer ruim een jaar geleden, die zie je hier.

Lees ook: Julia Roberts showt curves in bikini

Bron: Closer Weekly, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte – Snap-Pix Inc.

Laatste nieuws

Zie ook