Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Waarom je nooit moet vragen om een schijfje citroen in je drankje

Met temperaturen als deze, staat een terrasje pakken hoog op de to do-list. Wijntjes, gin-tonics of gewoon een ijskoud colaatje met citroen drinken en mensen kijken; sounds like a plan. Maar er is tijdens je terrasbezoek één ding waar je heel goed rekening mee moet houden.

2) Halina Reijn maakt zich zorgen om haar zwangere bff Carice van Houten

Halina Reijn was euforisch toen ze hoorde dat haar hartsvriendin Carice van Houten zwanger was van Guy Pearce. “Ik wist dat zij het graag wilde, ook met een partner en alles kloppend. We waren beiden extatisch van geluk”, vertelde Halina vrijdagavond in Linda’s Zomerweek.

3) Hebben de voormalige K3-sterren nu wel of geen ruzie?

Hebben de voormalige K3-leden Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke nu wel of geen ruzie? Het is een gerucht dat al een tijdje in de media verschijnt, maar is dit ook echt zo? Josje vertelt nu hoe het zit.

Beeld: ANP, Istock

Laatste nieuws

Zie ook