Lo Bosworth is nu onherkenbaar

Was jij ook zo'n fan van de series Laguna Beach en The Hills? Dan moet je je Lo Bosworth nog wel herinneren! T...

Lees ook

Was jij ook zo’n fan van de series Laguna Beach en The Hills? Dan moet je je Lo Bosworth nog wel herinneren! Toen de show in 2010 stopte, verdween ook de blondine van de buis. De grote vraag is dan ook: wat doet ze nu en hoe ziet ze er nu uit?

Bezige bij

In 2010 lanceerde Lo haar eigen website: The Lo Down By Lo Bosworth. Ook schreef ze een boek met diezelfde titel. In 2013 startte ze samen met een vriendin een bedrijfje waarbij ze attributen en aankleding voor moderne feestjes verkocht. Later in 2013 startte Lo ook nog een eigen YouTube-kanaal, die sindsdien een enorme groei heeft doorgemaakt. Met haar eigen website The Lo Down en haar YouTube-kanaal is ze op het moment nog steeds druk bezig, maar voor televisie doet ze nog heel weinig.

Onherkenbaar

Dat is zeker niet de enige grote verandering sinds haar carrièreswitch, want Lo ziet er nu ook heel anders uit. Beter gezegd: ze is vrijwel onherkenbaar! De voormalig realityster verruilde haar bekende blonde lokken voor een donkere coupe. Nieuwsgierig? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Zo ziet The Hills-ster Justin Bobby er nu uit

Bron: Look, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook