Zien: Geordie Shore’s Marnie poseert poedelnaakt

De meiden uit de serie Geordie Shore zijn absoluut niet preuts. Sinds hun transformatie pronken ze maar al te graag met...

Lees ook

De meiden uit de serie Geordie Shore zijn absoluut niet preuts. Sinds hun transformatie pronken ze maar al te graag met hun strakke bikini body’s via Instagram en Snapchat en zo nu en dan zit daar een hele pikante foto bij. Toch overtreft het laatste kiekje van Marnie Simpson ze allemaal!

Naaktfoto

Marnie deelde twee pikante foto’s via Instagram: eentje in sexy lingerie en eentje waarop ze helemaal naakt poseert. En vooral die tweede maakte veel tongen los. Daarop laat de realityster vrijwel niks aan de verbeelding over en verbergt ze haar borsten enkel met haar armen.

Ophef

De meningen over de naaktfoto zijn erg verdeeld en niet alleen als het gaat om het feit of het kiekje too much is of niet. Zo wordt Marnie beschuldigd van het bewerken van het beeld en laten sommige fans ook weten dat ze veel te veel aan zichzelf heeft laten sleutelen. “Gefotoshopt”, “Te bewerkt”, “Ze heeft teveel aan zichzelf laten doen” en “Die lippen…”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Plastische chirurgie

Het is ook geen geheim dat Marnie niet vies is van een beetje plastische chirurgie. De 24-jarige realityster heeft namelijk haar borsten laten liften, vergoot om de haverklap haar lippen en is verslaafd aan botox.

Lees ook: Marnie krijgt storm van kritiek na actie in Celebrity Big Brother

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook