Selfie ‘bewijst’ dat rapper Tupac nog leeft

Herinner jij je Tupac nog? De iconische rapper werd op 7 september 1996 neergeschoten in Las Vegas en overleed op 25-jar...

Lees ook

Herinner jij je Tupac nog? De iconische rapper werd op 7 september 1996 neergeschoten in Las Vegas en overleed op 25-jarige aan zijn verwondingen. Toch gelooft niet iedereen dat. Zo denkt een deel van zijn fans dat hij zijn dood in scene heeft gezet omdat hij klaar was met alle bekendheid en ergens op een tropische eiland vertoeft. Een van hen gelooft nu zelfs hét bewijsstuk te hebben gevonden.

Selfie

Op YouTube dook een filmpje op waarin een fan beweert een selfie van de rapper te hebben gevonden. Die zou genomen zijn in 2015 met een telefoon die in 2011 is gemaakt, jaren na zijn dood dus. De man op de foto heeft veel weg van Tupac. Zo lijken zijn wenkbrauwen en lippen exact hetzelfde volgens de fan.

Daarentegen zijn er maar weinig mensen die de theorie geloven. Zo schrijven slechte enkele YouTube-gebruikers in de reacties dat ze ervan overtuigd zijn dat Tupac nog leeft. Wat denk jij: een look-alike of zou de rapper toch nog leven? Bekijk de beelden hieronder:

Lees ook: Angelina Jolie slachtoffer van dood-hoax

Bron: Mirror, Beeld: YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook