Gary van Teen Mom ziet er beter uit dan ooit

Van enorme ruzies tot de strijd om de voogdij van hun dochtertje Leah... In de MTV-serie 16 and Pregnant werd duide...

Lees ook

Van enorme ruzies tot de strijd om de voogdij van hun dochtertje Leah… In de MTV-serie 16 and Pregnant werd duidelijk dat de relatie van Gary Shirley en Amber Portwood niet altijd rozengeur en maneschijn was. En in het programma Teen Mom ging het drama gewoon door… Nu Amber een nieuwe liefde heeft, is Gary veel minder in beeld. Het was tijdens de MTV Video Music Awards dan ook extra opvallend dat hij veel is afgevallen.

Looking good!

In februari liet Gary aan InTouch Weekly weten dat hij zijn best deed om af te vallen. “Ik ga steeds vaker naar de sportschool en verander mijn gewoontes, maar consistent blijven is lastig”, aldus de realityster destijds. Toen hij vannacht op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen was er echter meteen verschil te zijn. Het lijkt erop dat Gary toch echt wat kilo’s heeft verloren en op de goede weg is.

Getrouwd

Gary is naar verluidt getrouwd. Volgens The Ashley’s Reality Roundup stapte de vader in september in het geheim in het huwelijksbootje met zijn vriendin Kristina Anderson. Afgelopen mei kreeg het stel samen een dochtertje, genaamd Emilee. Kristina heeft uit een eerder huwelijk nog een dochtertje en Gary is vader van Leah.

Lees ook: Amber Portwood gaat voor korte coupe

Bron: Intouch Weekly, Beeld: Getty, Twitter, 16 and Pregnant

Laatste nieuws

Zie ook