Alicia Keys zonder make-up bij VMA’s

Dat de MTV VMA’s afgelopen nacht voor veel ophef hebben gezorgd is niet onopgemerkt gebleven. Zo waren er veel sterren,...

Dat de MTV VMA’s afgelopen nacht voor veel ophef hebben gezorgd is niet onopgemerkt gebleven. Zo waren er veel sterren, zowel mannen als vrouwen, die bijvoorbeeld geen shirt aantrokken onder hun jasje, was er een publiekelijke liefdesverklaring en waren er ook sterren bij die duidelijk niet begrepen hoe je je kleedt op zo’n evenement. Toch liet Alicia Keys zien dat je niet alles uit de kast hoeft te halen om er stralend uit te zien en trok ze alle ogen naar zich toe. En dat zonder make-up.

Natuurlijke schoonheid

In een open brief die de nieuwe coach van de Amerikaanse The Voice begin dit jaar de wereld instuurde, liet ze haar beweegredenen weten om te stoppen met het gebruiken van make-up. Zo sprak ze onder andere over de onzekerheden en druk om mooi te zijn die vrouwen al sinds jonge leeftijd voelen. “We streven naar het bereiken van perfectie bij het verbergen van onze imperfecties”, zegt de zangeres die nu dus de keuze heeft gemaakt om alleen nog maar puur natuur door het leven te gaan.

Trendsetter

Niet alleen Alicia Keys kwam zonder iets op haar gezicht, ook zangeres Alessia Cara besloot au naturel de rode loper op te gaan. Het is natuurlijk leuk om te zien hoe sterren zich helemaal laten gaan qua haar en make-up, maar misschien is het nog wel mooier om te zien wat voor risico’s sterren als Alicia Keys nemen om zonder schoonheidsmiddelen voor de camera’s te verschijnen.

Lees ook: MTV VMA’s 2016: Alle winnaars

Bron: POPSUGAR Beeld: ANP

Laatste nieuws