Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Carice van Houten is bevallen!
Hoera! Carice van Houten is bevallen! De brunette en Guy Pearce zijn de trotse ouders van zoon Monte geworden, dat maakten ze bekend via Twitter.

2. Oh Oh Cherso fans, opgelet!
De laatste aflevering van Oh Oh Cherso is alweer bijna vijf jaar geleden en de deelnemers van toen zijn hard aan het werk om hun individuele carrières succesvol te maken. ‘Tijd voor wat nieuws’, moet zender RTL 5 gedacht hebben. Het populaire programma komt namelijk terug, maar dit keer onder de naam Oh Oh Daar Gaan We Weer.

3. Heeft Mascha van Beautygloss binnenkort groot nieuws?
Dat Beautygloss Mascha Feoktistova al jaren gelukkig is met haar jeugdliefde Gregor van Vlierden weten we inmiddels allemaal. Zo ging hij begin dit jaar nog op zijn knieën en deed hij haar op een hele romantische manier een aanzoek. Wanneer de bruiloft precies is blijft nog even afwachten, maar misschien zal er in de tussentijd een andere wens van Mascha werkelijkheid worden…

Laatste nieuws

Zie ook