Bikini-foto gaat om onverwachte reden viral

Fitnesstrainer Molly Galbraith is trots op haar lichaam en dat mag de hele wereld weten. Ze deelde op Facebook een foto...

Lees ook

Fitnesstrainer Molly Galbraith is trots op haar lichaam en dat mag de hele wereld weten. Ze deelde op Facebook een foto van zichzelf in bikini op een doodgewone dinsdag. En deze is binnen no time viral gegaan.

Verdeelde meningen

Vaak wordt er een foto vóór en na een body transformation gedeeld, maar Galbraith postte slechts één kiekje van hoe haar lichaam nu is. Toch waren de meningen verdeeld. Zo was ze de ene keer ‘te dik’ en ‘te gespierd’, en de andere keer ‘te dun’ en ‘te zwak’. Galbraith zegt zelf weinig te geven om de meningen van anderen. “Ik hou van mijn lichaam en alleen mijn mening telt.”

Voor jezelf zorgen

De foto, met inmiddels al meer dan 80.000 likes, is een reminder om trots te zijn op je lichaam zoals-ie is. Zelf zegt Galbraith niet te veel of te weinig te eten en ook niet meer te trainen dan nodig is. Hoe ze het wel doet? Gewoon goed voor jezelf zorgen. “Voldoende beweging en voedzame voedingsmiddelen. Dit is een lichaam dat zowel van groenten als ijs houdt”, aldus Galbraith. Keep on going girl!

Bekijk ook: Moeder reageert met geweldige foto op post-baby body shaming

Bron: Self.com, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook