Oh Oh Cherso fans, opgelet!

De laatste aflevering van Oh Oh Cherso is alweer bijna vijf jaar geleden en de deelnemers van toen zijn hard aan het wer...

Lees ook

De laatste aflevering van Oh Oh Cherso is alweer bijna vijf jaar geleden en de deelnemers van toen zijn hard aan het werk om hun individuele carrières succesvol te maken. ‘Tijd voor wat nieuws’, moet zender RTL 5 gedacht hebben. Het populaire programma komt namelijk terug, maar dit keer onder de naam Oh Oh Daar Gaan We Weer.

Fiesta

Het programma strijkt dit seizoen neer in het warme Spanje met de geheel nieuwe cast die RTL heeft gestrikt. Net als Barbie, Jokertje en Sterretje zullen de nieuwe partygangers door de camera’s gevolgd worden tijdens het feesten. Wellicht dat de cast zelfs een bezoekje brengt aan de bar van Michael en Samantha in de Spaanse badplaats Torremolinos.

In de vorige seizoenen moest er ook gewerkt worden bij onder andere een snackbar en een souvenirwinkel. De jongeren uit Den Haag lieten zien dat dit niet altijd vlekkeloos ging, dus wie weet wat de nieuwe lading moet gaan doen.

Hagenezen

Of het dit jaar weer rasechte Hagenezen zijn die Spanje op z’n kop gaan zetten is nog niet bekend, maar ook nu zullende kijkers vast en zeker getrakteerd worden op feestende, maar ook gênante beelden. Benieuwd hoe de jongeren de Spaanse clubs veroveren? De eerste aflevering is vanaf 8 november om 21:30 uur op RTL 5 is te zien.

Lees ook: Zien: Oh Oh Cherso sterren na zes jaar weer bij elkaar

Bron: Zappen.blog.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook