Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Pretty Little Liars stopt

Nee! Say it ain’t so! De hitserie Pretty Little Liars stopt na zeven jaar. Dat heeft Marlene King, de maakster van de show, bekendgemaakt. Er komen in seizoen zeven nog tien afleveringen, waaruit eindelijk zal blijken wie A is. Shay Mitchell, die Emily speelt, laat op Instagram weten: “Wat een bitterzoete dag… Ik kan niet wachten tot jullie zien wat er nog komen gaat, maar voor nu zeggen we gedag tegen PLL.” Ook Lucy Hale, die de rol van Aria vertolkt, zegt: “Over twee maanden komt er een einde aan een tijdperk voor ons.”

De exclusieve babyshower van Blake Lively

Let the countdown begin! De geboorte van Blake’s tweede kindje komt steeds dichterbij en dat vroeg om een babyshower. Het feestje werd gehouden in een hotel in New York en onder andere Taylor Swift was van de partij. Wie er nog meer op de gastenlijst stonden is nog niet bekend. Na negentig minuten pret, verlieten de gasten het hotel weer.

Zwangere Blac Chyna uit de kleren

Blac Chyna, de verloofde van Rob Kardashian, gaat schoonzus Kim achterna. De zwangere Kardashian to be ging uit de kleren voor Paper Magazine. Blac draagt op de cover alleen een goudkleurig haarstuk en ketting.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook