Wat is Harper Beckham groot geworden!

Met een hunk als vader en een moeder die aan de top van de mode-industrie staat kan het eigenlijk al niet misgaan, maar...

Lees ook

Met een hunk als vader en een moeder die aan de top van de mode-industrie staat kan het eigenlijk al niet misgaan, maar wat zijn de kinderen van David Beckham en Victoria Beckham toch leuk. Dat grote broer Brooklyn goed opgedroogd is kun je onder andere zien op zijn Instagram, maar ook jongste telg Harper Beckham wordt met de dag knapper.

Daddy’s little princess

Na drie stoere jongens op de wereld te hebben gezet, kwam daar in de zomer van 2011 eindelijk een dochter voor het droompaar. Al gauw ontpopte ze zich tot een echte fashionista en werd ze met de leukste outfits op de kiek gezet door de vele paparazzi die de familie elke dag achter zich aan heeft. Ook papa David was vanaf dag één verkocht aan zijn dochter wat resulteerde in veel mooie vader-dochter momenten waar de pers uiteraard weer van smulde.

Kleine meisjes worden groot

Harper is inmiddels uit haar peutertijd en ook haar uiterlijk is in de loop der jaren flink veranderd. Met haar mooie lange haren, wit jurkje en stoere sandalen werd ze afgelopen maandagnacht met haar familie op het vliegveld van Los Angeles gespot.

Het is overduidelijk dat ze de goede genen van beide ouders heeft, want wat ziet ze er leuk uit. En dan te beseffen dat de jongste Beckham nog maar vijf jaar oud is. Wellicht dat er over een paar jaar net zulke mooie modellenfoto’s als haar moeder Victoria voorbij komen. Of zou ze voor voetbal gaan?

Lees ook: Ophef over foto van Victoria Beckham en dochtertje Harper

Bron: DailyMail Beeld: Hollandse Hoogte/Broadimage/REX/Shutterstock

Laatste nieuws

Zie ook