‘Britney Spears woedend op Beyoncé’

Wat er gebeurt als twee van 's werelds grootste sterren, Beyoncé en Britney Spears, optreden tijdens de MTV Video Music...

Wat er gebeurt als twee van ’s werelds grootste sterren, Beyoncé en Britney Spears, optreden tijdens de MTV Video Music Awards? Dramaaaaa!

Bey-surprise

Gisteren stond in het teken van de MTV Video Music Awards. Naast spraakmakende outfits en memorabele momenten, traden ook de grootste sterren op; van Rihanna en Future tot Ariana Grande en Nicki Minaj. En the one and only Britney Spears, die de hoofdact van de avond zou zijn. Tenminste… Dat was haar verteld.

Een paar uur voordat het showtime was, werd bekend dat Beyoncé ook zou optreden. De schema’s werden omgegooid en Britney mocht pas ná Queen Bey het podium betreden. Daar was ze volgens een bron “helemaal niet blij mee”, schrijft RadarOnline. “Beyoncé deed gisteravond alsof ze de queen van Madison Square Garden, waar de grote avond plaatsvond, was.” En dat terwijl Brit er vanuit ging dat zij de ster van de avond zou worden.

Tweede keus

Britney deed naar verluidt haar uiterste best om Queen Bey bij te houden, maar dat mocht niet baten. Haar optreden werd door critici afgemaakt, terwijl iedereen de show van Beyoncé geweldig vond. “Britney was voor alles tweede keus door Beyoncé. Zo kreeg Bey backstage de master suite, terwijl Britney die in eerste instantie zou krijgen”, vertelt de insider. “Haar team werd gewoon behandeld alsof ze minder waren en daar was Brit woedend om.”

Grote winnaar

Het leek Beyoncé niet te deren. Ze was daar om de show te stelen en deed dat zoals we van haar gewend zijn. Ze ging dan ook als grote winnaar van de avond met maar liefst zeven awards naar huis.

Arme Brit… Maar, ze mag niet treuren. Kim Kardashian was namelijk wel starstruck bij het zien van haar idool. “Het was hilarisch om te zien hoe Kim smeekte om met Britney een Snapchat-video te maken”, sluit de bron af.

Zie ook: Alicia Keys zonder make-up bij VMA’s

Bron: RadarOnline, Beeld: Getty

Laatste nieuws