Vrouw beschuldigt man van mishandeling, maar dan duiken deze beelden op…

Amerikaanse multimiljonair Scott Mitchell (45) en verloofde Mary Hunt (29) gooiden eerder dit jaar de handdoek in de rin...

Lees ook

Amerikaanse multimiljonair Scott Mitchell (45) en verloofde Mary Hunt (29) gooiden eerder dit jaar de handdoek in de ring. Dat mondde uit tot een nare vechtscheiding met een heel onverwachte wending.

Mishandeld

Mitchell beschuldigde zijn ex ervan dat ze bijna twee miljoen euro aan sieraden van hem achterover had gedrukt. Hij spande een rechtszaak tegen haar aan. In de rechtbank hing ze een emotioneel verhaal op en claimde ze dat haar man haar flink mishandelde. “Er waren zo veel momenten dat ik het wilde opgeven”, vertelde ze huilend. “Ik was zo ongelofelijk bang voor hem.” Hunt was echter éven vergeten dat haar man behoorlijk wat bewakingscamera’s had opgehangen in hun huis. Waardoor ze keihard door de mand viel.

Ongeloofwaardig

Haar geloofwaardigheid nam af nadat de videobeelden van het beveiligingssysteem van hun huis opdoken. Op de beelden is te zien dat de vrouw helemaal door het lint gaat. Volgens de advocaat van Mitchell zou Hunt zich de verwondingen die ze aan haar ex toeschrijft, dan ook zelf hebben toegebracht. “Er is geen bewijs dat hij haar ooit geslagen heeft”, klinkt het. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Vrouw pakt overspelige man op geniale wijze terug

Bron: DailyMail, HLN

Laatste nieuws

Zie ook