Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zien: Eerste beelden ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer
Het is inmiddels vijf jaar geleden de hitserie Oh Oh Cherso rondom de feestende Hagenezen te zien was op televisie. Deze week werd het heugelijke nieuws bekend dat de ‘Oh Oh’–reeks dit najaar een vervolg krijgt; Oh Oh Daar Gaan We Weer. De eerste beelden van de nieuwe serie zijn vrijgegeven en het moge duidelijk zijn dat dit weer een seizoen lachen, gieren, brullen en geweldige oneliners wordt.

2. ‘Britney Spears woedend op Beyoncé’
Wat er gebeurt als twee van ’s werelds grootste sterren, Beyoncé en Britney Spears, optreden tijdens de MTV Video Music Awards? Dramaaaaa!

3. ‘Manuel Broekman tot over zijn oren verliefd’
Een maand geleden leek het erop dat Manuel Broekman zijn vrijgezellentitel weer terug had, want volgens weekblad Weekend was het over en uit tussen hem en zijn vriendin Adriana Mosk. Maar niets is minder waar, blijkt…

Laatste nieuws

Zie ook