De grootste Disney-geheimen onthuld

In Disney World is iedereen blij en gelukkig, althans die indruk krijgen de bezoekers. Medewerkers van het populaire pre...

Lees ook

In Disney World is iedereen blij en gelukkig, althans die indruk krijgen de bezoekers. Medewerkers van het populaire pretpark onthullen nu enkele geheimen.

Kledingvoorschriften

De bekentenissen zijn door DailyMail verzameld en een paar daarvan zijn nogal opmerkelijk. Een paar medewerkers vinden bijna alles leuk aan hun werk en hebben alleen wat over de strikte kledingvoorschriften op te merken. Zo is het verboden om je haar te verven en mag je ook geen acrylnagels hebben. Vast en zeker dat je dit nog wel kan begrijpen, maar er zitten ook wat gevallen bij die je niet ziet aankomen.

In de stemming komen

Zo zouden enkele personeelsleden met de bekende uitspraak “have a magical day” je alles behalve een fijne dag wensen. Een medewerker bekent zelfs wat drank te nuttigen voor hij aan zijn werkshift begint, zodat hij wat vrolijker is en wat meer in de stemming komt. Maar dat de Disneyfiguren ook niet continu in hun rol blijven, blijkt uit een verhaal dat Belle niet alleen met het ‘Beest’ goed kon opschieten.

Toch blijkt dat de meeste medewerkers het prima naar hun zin hebben. De meesten geven aan op te bloeien van een blij kind en één van hen mocht zelfs het pak van Mickey lenen om zijn partner ten huwelijk te vragen. Wel is het soms lastig om in je in te houden bij speciale momenten, “Toen ik bij Disney werkte, wilde ik zo graag uit mijn dak gaan als ik een beroemdheid ontmoette. Dan baalde ik echt van het feit dat ik een Disneykarakter was”, zegt een van de inmiddels ex-medewerkers.

Lees ook: Dit wist je nog niet over Disney

Bron: DailyMail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook