‘Problemen voor Teen Moms Catelynn en Tyler’

Carly’s adoptieouders, Brandon en Teresa, willen niet langer deel uit maken van Teen Mom OG. Dat kan Tyler Baltierr...

Lees ook

Carly’s adoptieouders, Brandon en Teresa, willen niet langer deel uit maken van Teen Mom OG. Dat kan Tyler Baltierra maar moeilijk verkroppen.

16 & Pregnant

In 2009 gaven Catelynn en Tyler hun eerste kind, dochter Carly, op voor adoptie. De tieners konden het heel goed vinden met de adoptieouders, maar het duurde niet lang voordat er meningsverschillen ontstonden. En het had alles te maken met MTV. Brandon en Teresa vonden het maar niets dat de MTV-crew ook hún hele leven op camera wilden vast leggen. En dat terwijl ze Carly zoveel mogelijk uit de spotlights wilden houden.

Genoeg is genoeg

In een nieuwe aflevering van Teen Mom OG belt Teresa Catelynn onverwachts op. Ze laat haar weten dat zij, Brandon en Carly niet meer ter sprake willen komen tijdens de opnames. Hoewel Catelynn daarmee instemde en MTV nooit boven haar familie zou verkiezen, dacht Tyler daar heel anders over. “Dit is wat ik doe, ik deel mijn verhaal. Als zij verwachten dat ik niet over mijn dochter praat en uit hoe ik mij voel over onze situatie en deze relatie, tja… sorry. Als dat betekent wat ik denk dat het betekent, dan is dat maar zo.” De realityster zit niet in over de consequenties. “Als zij het contact met mij verbreken, dan is dat maar zo. Ik zal nooit zwijgen en mijn mening steek ik ook niet onder stoelen of banken.”

Lees ook: Teen Mom Catelynn Lowell heeft een nieuwe tattoo en dít is de betekenis
Bron: People, Getty

Laatste nieuws

Zie ook