Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Het gaat niet goed met Selena Gomez

Selena zit middenin haar wereldtournee Revival, maar zet deze nu tijdelijk stil. Ze last een pauze in om aan haar paniekaanvallen en een depressie te werken. “Zoals velen van jullie weten, ben ik een jaar geleden gediagnosticeerd met Lupus. Het is een ziekte die op verschillende manieren kan uitpakken. Ik heb ontdekt dat lupus bij mij zorgt voor angst, paniekaanvallen en depressie. Ik wil proactief zijn en me focussen op mijn gezondheid en geluk en heb besloten dat de beste manier om vooruit te komen is om wat tijd vrij te nemen.”

Rihanna en Drake verloofd?

Fans zijn door het dolle heen: ze vermoeden dat Rihanna en Drake verloofd zijn. Niet zonder reden, er dook namelijk een vreemde website op, genaamd RihannaAndDrake.com. Daar staat slechts een witte achtergrond met een klok die aftelt van tien dagen. Hoewel de kans groot is dat ze dan een album, tour of andere samenwerking bekendmaken, denken fans aan heel wat anders…

Chris Brown geeft zich over aan politie

Baylee Curran, Miss California Regional 2016, was gisteren in het huis van Chris Brown. Midden in de nacht belde ze het alarmnummer en beweerde dat de zanger haar na een ruzie had bedreigd met een vuurwapen. De politie arriveerde snel bij de woning, maar moesten lang wachten om het huis te kunnen doorzoeken. Toen ze eindelijk toestemming kregen, gaf Chris zich over. Zijn advocaat is inmiddels ter plekke om de zanger juridisch bij te staan.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook