Beyoncé tijdens VMA’s gespot met Nederlands meisje

Zondagavond vond het muzikale spektakel van het jaar plaats; de MTV Video Music Awards. Spraakmakend was de avond zeker,...

Lees ook

Zondagavond vond het muzikale spektakel van het jaar plaats; de MTV Video Music Awards. Spraakmakend was de avond zeker, vooral toen Beyoncé haar opwachting maakte op de rode… ehh witte loper en ruim 15 minuten lang het podium domineerde met haar optreden. Waarna bijna alle andere optredens in het niet vielen.

Nederlandse bodem

Beyoncé verscheen, naast haar 4-jarige dochter Blue Ivy, op de loper met vier moeders van jonge afro-Amerikaanse mannen die omkwamen bij politiegeweld. Zonen Trayvon Martin, Eric Garner, Mike Brown en Oscar Grant werden gezichten van de Black Lives Matter-beweging. Drie van de vier moeders die met Bey bij de VMA’s verschenen, zijn ook te zien in haar video Lemonade. Ook actrices Quvenzhané Wallis en model Winnie Harlow, die in Lemonade zitten, liepen met Beyoncé over de loper, evenals de dochter van Nederlandse styliste Maureen Powel.

Wait What?!

Het 10-jarige meisje luistert naar de naam Sifare Burrell. Het meisje werd die avond hand in hand op de gevoelige plaat vastgelegd. De trotse moeder deelde volop kiekjes van de avond op social media en het piepjonge meisje wordt overladen met positieve reacties. “Geweldig moment voor jullie allebei”, “Ze ziet er prachtig uit, poserend naast Queen B. Maar, naast jou ook, Queen M.”, “Zo geweldig dit” en “Zo trots op haar, fantastisch”, leest het in de reacties. Maar waarom maakte het piepjonge meisje eigenlijk haar opwachting naast Bee op de loper?

“Mijn dochter kent Beyoncé al vanaf dat ze baby is eigenlijk. Haar vader was captain dancer van Beyoncé en is nu een van haar vaste choreografen. Vervolgens werd mijn dochter gevraagd om mee te spelen in meerdere videoclips van het nieuwe album Lemonade. En zo ging het balletje rollen”, vertelt Maureen in een interview met Amayzine. “Ik was supertrots natuurlijk. Wat kun je anders als moeder? Maar dat ben ik eigenlijk bij alles wat ze doet. Al was dit wel echt een magisch moment. Mijn dochter leek ook ineens zo volwassen, zo groot.”

Bekijk de foto’s hieronder.

Beeld: Instagram, ANP, Bron: AMayzine

Laatste nieuws

Zie ook