Is Halina Reijn aan het daten met deze voetballer?

Halina Reijn is naar verluidt op liefdesvakantie en haar nieuwe vlam is geen onbekende. Ze werd gespot met niemand minde...

Lees ook

Halina Reijn is naar verluidt op liefdesvakantie en haar nieuwe vlam is geen onbekende. Ze werd gespot met niemand minder dan de acht jaar jongere voetballer Daniël de Ridder.

Starende zeekoeien

In haar nieuwste column voor het AD, laat Halina weten nogal geïrriteerd te zijn door starende mensen op Schiphol. “Ik weet niet op wie ik bozer ben, op de starende zeekoeien die traag voorbij zeilen op de loopband van de luchthaven, en mij het gevoel geven dat ik een attractie ben, of op mezelf omdat ik geen controle heb over mijn emoties”. Maar dat ze het niet zo fijn vond om bekeken te worden, zou nog best een andere reden kunnen hebben.

Reisgenoot

Zo laat Halina ook weten een ‘met zwarte pet vermomde reisgenoot’, die overigens wel in een andere rij in het vliegtuig zit, als gezelschap te hebben. “Ik was één van je medereizigers op die vlucht van Bari. Eén tip voor de volgende keer: ga gewoon naast je reisgenoot Daniël de Ridder zitten, dan heb je aanspraak en hoef je niet zo op andere mensen te letten”, aldus een ooggetuige. Dat beiden van een zonnige vakantie genieten, blijkt wel uit hun Instagram-foto’s. Enne, nu nog wachten op een schattig vakantiekiekje van de gespierde hunk met de actrice.

Lees ook: Halina Reijn onder vuur

Bron: Weekend, AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook