Vrouw verliest ruim de helft van haar gewicht en is nu onherkenbaar

Lyndsey Hoover kampte twee jaar geleden met zwaar overgewicht. De weegschaal tikte 146 kilo aan en de vrouw at zo'n 4000...

Lees ook

Lyndsey Hoover kampte twee jaar geleden met zwaar overgewicht. De weegschaal tikte 146 kilo aan en de vrouw at zo’n 4000 calorieën per dag. Het zwaarst woog Lyndsey op haar trouwdag. Ze had toen omgerekend maat 62 en paste die dag zelfs niet meer in haar jurk. Ze besloot dat er iets moest veranderen en ze gooide het roer volledig om.

Afvallen

De vrouw onderging een maagverkleining, waardoor de kilo’s eraf vlogen! “In minder dan twee jaar verloor ik bijna 90 kilo maar ondanks het feit dat ik heel hard had gewerkt om dat gewicht te verliezen, zag ik de voordelen niet. Mijn overtollige huid was pijnlijk, veroorzaakte huiduitslag en ik moest broeken kopen die twee maten groter waren om het te verbergen. Ik heb altijd overgewicht gehad maar op mijn 21e verjaardag had ik het gevoel dat mijn leven voorbij was. Ik had altijd gedacht dat ik het met mijn vrienden zou vieren, maar ik had niets om te vieren”, aldus Lyndsey.

Plastische chirurgie

Daarom besloot de 23-jarige vrouw uit Texas onder het mes te gaan. De liet de overtollige huid verwijderen en besloot ook nog voor een andere cosmetische ingreep te gaan, namelijk een borstvergroting. Zo ging ze van een A-cup naar een dubbel D, wat haar maar liefst 15.500 dollar (omgerekend 14.000 euro) kostte.

Geloof het of niet: vandaag de dag heeft Lyndsey maatje 32 en is ze vrijwel onherkenbaar. Bekijk de before & after foto’s hieronder:

Lees ook: Afvaltips die volgens de wetenschap écht werken

Bron: DailyMail, NSMBL, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook