Heel slecht nieuws voor Roy Donders

Het zit niet mee voor de ‘Stylist van het Zuiden’, Roy Donders. In de winkel die hij samen runt met partner Marvin...

Lees ook

Het zit niet mee voor de ‘Stylist van het Zuiden’, Roy Donders. In de winkel die hij samen runt met partner Marvin Ophof blijkt voor de derde keer ingebroken te zijn, in twee maanden tijd. Roy is flink aangeslagen en doet dan ook een oproep aan zijn volgers.

Buit

In april wisten dieven ook al de winkel in de Tilburgse wijk Broekhoven binnen te komen. Roy dreigde toen de camerabeelden online te zetten, maar de inbrekers hadden zich inmiddels gemeld bij de politie. Volgens de goedlachse Brabander zouden er onder andere broeken van het merk Love Moschino en tassen van de merken Guess en Versace buit gemaakt zijn.

Help!

Dit keer is de glitterkoning het zat. Op Facebook plaatst hij de camerabeelden van de inbraak. Op de beelden is te zien hoe de dieven in verhullende kleding de winkel leeghalen. “Ti’s niet meer normaal. Ik heb het stil gehouden maar nu is de maat vol.” Ook doet hij een oproep naar iedereen. Zo vraagt hij iedereen die kleding uit zijn winkel krijgt aangeboden een privébericht naar hem te sturen. Het is wel duidelijk dat Roy er helemaal klaar mee is en hij eindigt zijn bericht op Facebook met “Blijf van andersmans spullen af!!!”. Nu maar hopen dat de dieven zich ook dit keer weer melden en dat er in de toekomst geen inbraken meer plaatsvinden in de leukste winkel van Broekhoven.

Bron: Show Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook