Deze nieuwe Instagram-functie gaat je nieuwe volgers opleveren!

Inmiddels kent iedereen de Instagram Stories en is elke social media fanaat ook weer bekomen van de Snapchat-Instagram r...

Lees ook

Inmiddels kent iedereen de Instagram Stories en is elke social media fanaat ook weer bekomen van de Snapchat-Instagram rel. Want hoewel de Stories op Instagram eigenlijk hetzelfde zijn, kan er prima geschakeld worden tussen de twee populaire kanalen. Maar Instagram wil meer en komt daarom vanaf deze week met een update die jou veel meer volgers op gaat leveren.

Concurrentie

Heb je geen idee waar we het over hebben omdat je op vakantie bent geweest en gewoon even offline wilde zijn, dan volgt hier korte samenvatting. Op dit moment is het zo dat je alleen nog maar de kortdurende video’s van de personen die je volgt kunt zien. Deze blijven net zoals met Snapchat 24 uur staan en daarna verdwijnen ze weer. Om zich toch te onderscheiden van concurrent Snapchat heeft Instagram nu dus iets nieuws bedacht.

Gedeelde interesses

Op basis van jouw interesses wordt je verkenningspagina gevuld met de welbekende Stories. Zo heb je straks dus naast foto’s ook video’s van anderen die dezelfde interesses als jij delen. Jouw zelfgemaakte video’s zijn natuurlijk ook door iedereen te zien. Reden genoeg dus om extra je best te doen op je 24-uurs video’s en die nieuwe volgers binnen te slepen.

Bron: Engadget Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook