Bevestigd: Dít is het nieuwe gezicht van Hunkemöller!

Na jarenlang voor lingeriemerk Hunkemöller gewerkt te hebben, wordt het stokje van Sylvie Meis overgenomen doo...

Lees ook

Na jarenlang voor lingeriemerk Hunkemöller gewerkt te hebben, wordt het stokje van Sylvie Meis overgenomen door… Niemand minder dan Doutzen Kroes!

Opvolger

Voormalig Victoria’s Secretangel Doutzen Kroes zal vanaf nu schitteren in de campagnes van Hunkemöller. Nadat ze vorig jaar vaarwel zei tegen Amerika’s meest bekende lingeriemerk om zich te kunnen richten op nieuwe kansen, heeft ze besloten om haar werk als lingeriemodel weer op te pakken. Eerder liet ze al weten dat lingeriemerken staan te poppelen om haar binnen te slepen. Het model heeft nu definitief haar keuze gemaakt. Spread those wings, Doutzen!

Spannende tijden

Begin mei werd bekend dat La Meis, na vijf jaar, niet meer te zien zal zijn in sexy niemendalletjes voor lingeriemerk Hunkemöller. “Het waren vijf mooie jaren die we samen hadden. Het was een moeilijke beslissing, maar het is tijd om op eigen benen te staan met MeisEnterprise”, liet de blondine toen weten.

De geruchtenmolen draaide overuren over een mogelijke opvolger van de kleine blondine. Vermoed werd dat blogger en lifestyledeskundige Anna Nooshin the chosen one was. Ze ontwierp wel haar eigen collectie, maar bleek niet de ‘nieuwe Sylvie’.

Lees ook: Doutzen Kroes showt enorm afgetraind lichaam

Laatste nieuws

Zie ook