Dave Roelvink neemt grote stap

Met de carrière van Dave Roelvink gaat het steeds beter. De 22-jarige Amsterdammer heeft het maar druk met zijn beroep a...

Lees ook

Met de carrière van Dave Roelvink gaat het steeds beter. De 22-jarige Amsterdammer heeft het maar druk met zijn beroep als DJ, maar dit blijkt niet het enige te zijn waar de womanizer op dit moment mee bezig is.

Bewogen jaar

Het wordt een stuk rustiger in huize Roelvink. De oudste zoon van volkszanger Dries Roelvink heeft namelijk besloten om het ouderlijk nest te verlaten. “Ik denk dat ik er wel aan toe ben. Ik heb veel meegemaakt het afgelopen jaar. Het is een bewogen jaar geweest, zoals sommigen van jullie misschien wel weten. Enne, ik ben nu wel volwassen geworden, denk ik zelf…”, zegt de hunk die dit seizoen te zien is in Expeditie Robinson. Lijkt het er dan toch op dat zijn problemen verleden tijd zijn?

Camera’s

Van zijn nieuwe avontuur wordt ook een serie gemaakt, dus het is maar goed dat Dave door de realityshow De Roelvinkjes al gewend is aan camera’s om hem heen. Het programma werd wekelijks uitgezonden op de televisie, maar zijn eigen show zal te zien zijn op de website van RTL.

In het introfilmpje is te zien dat Dave aan het vloggen is geslagen, maar of alle afleveringen op deze manier worden gedaan is nog niet bekend. Kun jij niet wachten om de womanizer op huizenjacht te zien gaan? Dave Het Huis Uit is elke donderdag te zien om 18:00 uur op RTL 5.

Lees ook: Zien: Zo ziet het knappe broertje van Dave Roelink eruit

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook