Bastiaan van Schaik enorm afgevallen

WAUW! Bastiaan van Schaik onderging twee maanden geleden een maagverkleining en is nu al enorm veel afgevallen. Wat een...

Lees ook

WAUW! Bastiaan van Schaik onderging twee maanden geleden een maagverkleining en is nu al enorm veel afgevallen. Wat een prestatie!

Before & after

De stylist deelde op Facebook een before en after foto en we geloven onze ogen niet. Jeetje, wat ziet hij er goed uit. Hij schrijft: “Maandag 5 september zit ik in Koffietijd en de redactie vroeg of ik nog ergens een before gastricbypass foto had. Genoeg natuurlijk. Ik deel deze before & after alvast met jullie. Morgen in mijn nieuwe vlog bij Linda.TV zien jullie wat de stand nu is maar ik kan je alvast vertellen dat er een nieuwe goal heel dichtbij komt.”

Ook zijn volgers weten niet wat ze zien. “Je bent bijna niet meer te herkennen”, “Sodeknetters wat word jij een hunk!”, “Wauw je ziet er goed uit!”, “10 jaar jonger in paar mnd tijd!”, zijn slecht een paar van de reacties.

Maagverkleining

De 47-jarige Bastiaan vond de maagverkleining een enorm heftige ervaring en hij heeft tot op het laatste moment getwijfeld of hij de operatie daadwerkelijk wilde doorzetten. “Ik dacht: ‘waarom doe ik dit? Ik had ook gewoon af kunnen afvallen of trainen’. Ik zei vlak voor de operatie tegen de anesthesist: ‘ik wil dit niet!’. Maar dan word je wakker en is het al allemaal gebeurd”, legde hij uit. “Mijn hoge bloeddruk was het probleem, dus dat wilde ik aanpakken. Ik heb verder geen doel qua kilo’s afvallen.”

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook