Zwangere Chelsea Houska onder vuur

De Teen Mom 2 ster Chelsea Houska verwacht samen met haar kersverse echtgenoot Cole DeBoer hun eerst...

Lees ook

De Teen Mom 2 ster Chelsea Houska verwacht samen met haar kersverse echtgenoot Cole DeBoer hun eerste kindje. Voor de bekende moeder is het haar tweede kindje, dochtertje Aubree is uit een eerdere relatie. Chelsea houdt haar volgers op social media graag op de hoogte van haar drukke leven en zwangerschapsavonturen, maar deze foto had ze volgens haar volgers beter niet kunnen posten.

Work that booty

Op de foto is te zien dat de jonge moeder ook tijdens haar zwangerschap fanatiek is in de gym. In haar stoere sportoutfit en met opperste concentratie lift ze wat gewichten op die er niet bepaald licht uitzien. “Ik doe het rustig aan in de sportschool, maar ik wil ook een fitte moeder blijven. Gelukkig heeft mijn dokter toestemming gegeven”, schrijft Chelsea onder de foto op Instagram.

Commentaar

“Dit is onverantwoordelijk. Ik zeg niet dat je niet kan sporten als je zwanger bent, maar gewichten tillen is geen veilige oefening”, en “Niet slim wanneer je een kindje verwacht. Ik heb vijf kinderen en mijn dokter zei dat je niet meer dan 20 kilo mag tillen en ook niet verder mag liften dan je hoofd”, zijn een paar kritische reacties die Chelsea krijgt.

Gelukkig krijgt de bekende moeder ook lieve reacties van haar fans. Veel van haar volgers zijn benieuwd naar het geslacht van de baby en zijn ervan verzekerd dat Chelsea weet wat ze doet. Nu maar hopen dat ze ook haar rust blijft nemen en met volle teugen geniet van haar zwangerschap.

Lees ook: Oeps! Naaktfoto’s van deze Teen Mom-ster uitgelekt door ex

Bron: InTouch Weekly Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook